Oci i Activititats


Calafell va obtenir a l'any 2007 la marca de Destinació de Turisme Familiar. Aquesta marca és un reconeixement a Calafell com a municipi turístic que ofereix recursos i serveis de qualitat especialitzats en família. Calafell disposa de diverses activitats per disfrutar sól o en companyia de grans i/o petits.

Qué fer?

 

Logo port aventura

Atraccions

Parc temàtic de Port Aventura. És un complex d'oci què es va iniciar com un parque temàtic què es troba situat entre els municipis de Vila-Seca i Salou. Té cinc zones: Mediterrànea, Polynesia, China, México y Far West.

www.portaventura.es

¿Com arribar des de l'hotel a Port Aventura? (GPS hasta el acceso al parque: 41.090381,1.160002).

 climbing iconcycling icontrekking icon

Esports

Calafell disposa de rutes de senderisme, BTT, caminata nórdica, i d'altres activitats esportives per disfrutar intensament o relaxadament amb la família.


Patronat de Turisme de Calafell
Federació de Entidats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

 Golf Iconbiker iconSailoring icon

Club de Golf La Graiera (Ctra. Bellvei). Como arribar? (GPS 40.396764,-3.713379)

La Cantera Biker Bar (Harley Davidson Club de Catalunya). Barbacoa al aire lliure, terrassa, bar, per Bikers i tota la família. Com arribar? (GPS 41.224118,1.577053).

Escola de Vela Port Segur de Calafell (Formació, serveis a empreses, i sortides amb monitor). Com arribar? (GPS 41.197192,1.621706).

 church iconcastle icon

Turisme Rural 

Ciutadella Íbera, jacimients arqueològics (Calafell). Tal i com la coneixem avui, Calafell s'origina l'Edat Mitja, al cim on s'aixeca el castell. La fortalesa apareix documentada per primera vegada al segle XI. El primitiu nucli habitat es va expanidir sota el cim fins a formar l'actual nucli del poble. Existeixen diversos conjunts històrics de gran interés patrimonial i cultural.

Video de la TV Catalunya

 


La Platja

Gaudeix dels 5 Km de sorra daurada i de les seves aigües riques amb iode.  Les platjes  de Calafell són ideals pel turisme familiar, ja què la sorra és fina, i es pot caminar varios metres mar endins sense que aquesta cobreixi.

Ideals per jugar amb nens, gaudir i relaxar-se. Doni's una volta pel Passeig Marítim de Calafell i gaudeixi de la gastronomia d'un poble de pescadors. L'arrossejat és el plat estrella de la gastronomia de Calafell. Un deliciòs plat què troba les seves arrels als pescadors, amb un toc cassolà, què avui pot degustar-se amb un autèntic refinament gastronòmic. Malgrat, el centenar de restaurants què existeixen al municipi ens ofereixen un ampli repertori d'altres plats basats al peix.

Veure fotos de Calafell a Flickr

Suggerència d'escapada de cap de setmana a Calafell

Explora Calafell

 

karting vendrell

Karting 

Karting Vendrell: Sigues pilot per un dia! Circuit de karts amb dues pistes, situat a menys de 15 Km de l'hotel. KARTING CLUB VENDRELL, les millors instal·lacions per gaudir de l'emoció de la velocitat.

Karting Vendrell. Com arribar des de l'hotel?